Helaas, deze vacature is niet actief.

Implementatie nieuwe Servicedesksoftware in Nieuwkoop

Beschrijving

Over INCONTO

INCONTO is een toonaangevende oplossing op het gebied van inkoop- en contractmanagement software.  INCONTO maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties met duizenden gebruikers in een dertigtal landen hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De ontwikkeling van de INCONTO software vindt plaats vanuit meer dan 1000 jaar inkoopervaring van medewerkers van de inkoopdienstverlener Emeritor met al haar specialisaties.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO  biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van de systemen gebruik te maken.

Opdracht

INCONTO is op zoek naar een stagiair(e) die een actieve bijdrage kan leveren aan de implementatie van een nieuwe Servicedesk applicatie die wij gaan gebruiken in het proces van ondersteuning van onze klanten. Op dit moment vindt de pakketselectie plaats en binnenkort zal bekend zijn welke applicatie ingevoerd wordt om het gehele servicedeskproces te ondersteunen en te verbeteren waar mogelijk.

Tijdens deze stage maak je kennis met diverse betrokken partijen binnen het servicedesk proces. Allereerst leer je het gehele proces kennen waarna over kan worden gegaan tot het inrichten van de applicatie, passend bij het proces. Je wordt ingeleid in het bedrijfsleven en de bedrijfscultuur van INCONTO en krijgt een goed beeld van de werking van een professionele servicedesk. Je zult kennismaken met de flow van een call/ticket (in de vorm van een incident, change of problem) van opening tot sluiting.

We bieden je een goede ondersteuning vanuit de organisatie bij de uitvoering van dit project.

Profiel

  • HBO werk- en denkniveau (in ICT richting, bijv. Bedrijfskundige Informatica of Informatica);
  • Gezonde interesse in / kennis van  IT infrastructuur;
  • Communicatief vaardig;
  • Zelfstandige en professionele werkhouding.

Duur en doorlooptijd

Duur en doorlooptijd van de stage kan in onderling overleg. Ook is er uiteraard enige flexibiliteit om aansluiting te vinden met de eisen die worden gesteld door de onderwijsinstelling. Omdat het een flinke opdracht is bieden wij tevens de mogelijkheid om twee stagiairs tegelijkertijd aan de opdracht te laten werken. De voorkeur gaat uit naar een stage van 20 weken van 40 uur per week.

 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Nieuwkoop
Dienstverbanden
Afstudeerstage

Landelijk | Stage ICT | Afstudeerstage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.