Helaas, deze vacature is niet actief.

Uitdagende stage met marketing of ICT als focuspunt in Schiphol-Rijk

Geen zin om 5 maanden lang alleen koffie te halen? Mooi! Bij ons mag je echt aan de slag, dus echt leren, maar ook echt verantwoordelijkheid dragen. Wij bieden je de kans te ontdekken waar je goed in bent en te groeien in je rol.

Beschrijving

Stage lopen bij de meest baanbrekende startup van Nederland?

Wie zijn wij?

ParkFlyRent biedt een unieke dienst: bij ons parkeren vakantiegangers gratis hun auto. In ruil daarvoor verhuren wij die auto tijdens hun vakantie, keurig netjes verzekerd. De autobezitter krijgt een gewassen auto terug en deelt mee in de opbrengst. Huurders huren bij ParkFlyRent gegarandeerd 25% of meer onder de prijs van bedrijven als Hertz, Budget en Sixt. Zo creëren we een nieuw en sociaal verdienmodel en vernieuwen in twee grote en moeilijke vechtersmarkten tegelijk. ParkFlyRent heeft nu één vestiging, bij Schiphol. Vanaf februari 2015 volgens in hoog tempo andere luchthavens. Ons kantoor is in Schiphol-Rijk, goed bereikbaar met OV en auto.

Wat bieden we je?

Wij doen niet aan koffiestages, meeloopstages of kopieermachinestages: bij ons ben je een volwaardig onderdeel van het team, met alle rechten en plichten die daar bij horen. Jouw stage moet jou immers veel leren en onze klant blij maken. ParkFlyRent is een platte organisatie waarbij iedereen in dienst staat van de klant: of je dus administratief medewerker, directeur of stagiair bent, iedereen helpt klanten en is van nature gastvrij. Tijdens je stage zullen we je dus ook regelmatig vragen te helpen daarmee, de overige tijd kun je aan een specifieke opdracht werken.

Jouw opdracht wordt om ons te helpen klaar te zijn voor onze internationale uitbreiding. We hebben in nauwe samenwerking met de Movements Group een eigen platform gebouwd en middels API gekoppeld aan twee externe softwarepakketten. Daar werken we nu de kinderziektes uit, en dit bouwen we uit tot een internationaal platform waar tientallen vestigingen onder kunnen komen te hangen. Jouw taak wordt om dit te optimaliseren, zodanig dat zoveel mogelijk sitebezoekers converteren tot parkeerders en huurders, en de backoffice zoveel mogelijk geautomatiseerd plaatsvindt. Daarbij test je je hypotheses middels A/B testen, enquêtes, heatmaps, etc.

Ben je een marketeer met ITaffiniteit? Dan sturen we de stage de marketingkant op! Ben je een IT-student met marketingaffiniteit? Dan ligt de focus op IT met marketing als secundair leerdoel. Zo denken we graag met je mee.

Je krijgt directe ondersteuning van de directeur en kunt sparren met Movements en onze marketingman op hun vakvelden, zodat je zoveel mogelijk kunt leren.

Zijn wij jouw perfecte stagebedrijf?

Dat kun jij alleen bepalen natuurlijk, maar we bieden je wel een unieke kans om onderdeel te zijn van een snelgroeiend team van gedreven professionals. We werken samen met grote partijen als Centraal Beheer Achmea, Bovag, de ANWB en leasemaatschappijen, maar ook met andere deelbedrijven (MyWheels, WeGo etc.) en specialisten op allerlei gebieden.

Zo gaan we flinke uitdagingen aan, vanaf het lanceren van een eigen verzekering tot het wereldwijd vermarkten met een heel beperkt budget. We zijn onderdeel van de deeleconomie, de hotste markt wereldwijd op dit moment, en vallen veelvuldig in de prijzen (o.a. de Junior Mercator Award, twee keer de ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs en de Connekt Affiliation Pitches).

Ben jij onze ideale stagiair(e)?

Qua papieren helpt het als je een HBOstudie marketing of ICT doet, maar werken bij ParkFlyRent betekent vooral ook kunnen werken in een hectische omgeving waar je goed met verandering om moet kunnen gaan. Eigenschappen die je goed van pas zullen komen zijn zelfstandigheid, pro-activiteit, optimisme, een open karakter, leergierigheid en gastvrijheid. Beschik je daarover en wil je minimaal vier maanden bij ons fulltime stage lopen? Neem dan contact met ons op en wordt ons nieuwste teamlid.

Vragen?

Stuur onze oprichter een mailtje of bel hem. We horen graag van je!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Schiphol-Rijk
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Landelijk | Stage ICT | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.