Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage opdracht Procesmanagement in de Telecom sector in Rotterdam

Infopact is vooruitstrevend op het gebied van zakelijke ‘All-IP’ netwerken. Wij ontwikkelen bedrijfsnetwerken volledig op maat. Hierin kunnen we alle zakelijke communicatiediensten samenbrengen: van telefonie, datacommunicatie, e-mail, internet, pinnen en alarmering tot camerabewaking, kassakoppelingen en muziek. Infopact is gevestigd in het centrum van Rotterdam.

Beschrijving

Infopact streeft ernaar om de bedrijfsprocessen continu te verbeteren. In het kader van een project om onze backoffice systemen te vernieuwen, hebben we een bijkomende uitdaging om ook de onderliggende werkinstructies opnieuw te definiëren en te documenteren. Een aantal video opnames kunnen gebruikt worden als basis.

De opdracht betreft dan ook het opstellen van werkinstructies en procesbeschrijvingen en optioneel het implementeren daarvan door middel van informatiesessies. Om dat te bereiken zal je o.a. bestaande, maar niet-standaard gegevens moeten verzamelen en analyseren.

 

Van jou wordt verwacht dat je op basis van opgedane kennis vanuit de theorie proactief aan de slag gaat. Je moet zelfstandig in staat zijn om werkinstructies op te stellen. Indien het tijdsbestek het toelaat, kan de opdracht uitgebreid worden om ook de werkinstructies te trainen en te borgen in de organisatie. Voor deze opdracht zoeken we voor een aantal maanden een stagiair die zich herkent in onderstaand profiel.

 

Wat vragen wij:

·         Je bent in de laatste fase van je opleiding op HBO/WO niveau (Bedrijfskunde/Informatica);

·         Je hebt affiniteit met de ICT/telecom sector;

·         Je doorziet snel en adequaat de werking en structuur van systemen;

·         Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

·         Verder beschik je over de volgende competenties: Planmatig werken, resultaatgerichtheid, analytisch vermogen.

 

Wat bieden wij:

Een uitdagende stage opdracht, met enerzijds ruimte om zelfstandig aan het werk te gaan en anderzijds begeleiding door de procesmanager. De stage kan gebruikt worden als basis voor afstuderen.

Het stage bedrag is 350,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

De stage opdracht zal waarschijnlijk tussen 4 en 6 maanden duren.

 

 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school, MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Afstudeerstage

Landelijk | Stage ICT | Afstudeerstage | Middelbare school | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.