Helaas, deze vacature is niet actief.

Uitdagende HR stage bij Bouwens Groep in Amsterdam

Bouwens Groep biedt jou als HBO student de kans om een interessante stage te lopen op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Het doel is om jou kennis te laten maken met verschillende facetten van Human Resource Management.

Beschrijving

Taken en verantwoordelijkheden

Je gaat aan de slag als administratief medewerker op de HR afdeling. Je ondersteunt de HR professionals op het gebied van werving en selectie, indiensttreding, tussentijdse wijzigingen en uitdiensttreding. Je neemt bijvoorbeeld sollicitaties in behandeling, voert nieuwe medewerkers in, controleert personeelsdossiers en stelt brieven op. Je werkt in een dynamische omgeving waarbij we van je vragen om actief mee te denken en processen te bewaken.

 

Criteria

Je zit in het derde of vierde jaar van de HBO studie HRM en bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam. Je bent communicatief vaardig, enthousiast, leergierig en secuur. Jij houdt van een uitdaging en extra werk pak je graag aan. Hiervoor is het belangrijk dat je een flexibele en proactieve houding bezit. Door jouw verantwoordelijkheidsgevoel kom je afspraken na en heb je oog voor details.

 

Over Bouwens Groep

Werken bij Bouwens betekent werken bij een van de meest gedreven facilitaire dienstverleners in Nederland. Wij halen plezier en voldoening uit het realiseren van persoonlijke dienstverlening met zorg, aandacht en professionaliteit. Het is onze ambitie om de beste te zijn op onze werkgebieden. Waar anderen stoppen, zetten wij een vanzelfsprekende stap extra. Opdrachtgevers kiezen dan ook vaak bewust voor de ‘andere’ aanpak van Bouwens Groep.

 

Wat bieden wij?

De vergoeding voor de stage bedraagt € 350,00 per maand. Eventuele reiskosten worden vergoed. Bij Bouwens Groep kun je rekenen op een afwisselende stage waarin je echt met HRM aan de slag gaat. Door de open en informele werksfeer op kantoor wordt het bovendien een leuke tijd.


Heb jij interesse in deze uitdagende HR stage? Solliciteer dan direct!

 

 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Amsterdam | Stage HR | Stage | Afstudeerstage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.