Helaas, deze vacature is niet actief.

Topjob

Uitdagende facility stage bij Mediacollege Amsterdam!

Ben jij op zoek naar een uitdagende facility stage op HBO niveau? lees dan snel verder..

Beschrijving

WERKZAAMHEDEN (op HBO niveau):
Je gaat je onder andere bezig houden met: 

 

  • Je inventariseert op alle drie locaties van het MA de binnenklimaat waarden. Dat doe je door het verrichten van metingen in leslokalen met daartoe beschikbare apparatuur en het vastleggen van extra gegevens als bezettingsgraad, buiten temperatuur, weertype. 
  • Je adviseert gebruikers van het gebouw ten aanzien wat zij zelf kunnen doen op het gebied van de ventilatiemogelijkheden en verwarming. 
  • Je verdiept je kennis van de normen zoals door de overheid is aangegeven voor het binnenklimaat in scholen en overige Arbo zaken. 
  • Aan de hand van de normwaarden en met gebruik van de geïnventariseerde gegevens stel je een rapportage op voor het facilitair management betreffende het binnenklimaat. 
  • Afhankelijk van de uitkomst stel je in overleg met het facilitair management een verbeterplan op waar dat nodig mocht blijken. 
  • Je werkt mee aan het opnieuw in kaart brengen van het archief van de facilitaire afdeling. Met name op het gebied van het “technisch” archief is er behoefte aan digitalisering hiervan. 
  • Met betrekking tot de dienstverlening van de facilitaire afdeling is een diensten catalogus uitgebracht. Je evalueert de bestaande “facilitaire catalogus” en stelt deze bij waar dat nodig is. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar aanbevelingen om het bestaan van de diensten catalogus onder het personeel en de studenten te promoten. 
  • Je werkt mee aan het verder uitwerken van het schoolveiligheidsplan, de RI&E, enz. 
  • Je komt te werken in het Facilitaire team. 

OMSCHRIJVING STAGEONDERZOEK / ADVIES:
Wat is de vraag vanuit de organisatie, waar de stagiair een advies over kan geven?

Je stelt aanbevelingen op m.b.t. mogelijke / haalbare technische verbeteringen voor het binnenklimaat en hoe gebruikers daar zelf invloed op kunnen uitoefenen.

Wij bieden jou!
Een leuke, zelfstandige stageplaats, waarin je veel kunt leren en waarin je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde en je zal veel contacten leggen. Je komt uiteraard te werken in een enthousiast, dynamisch, ervaren en collegiaal team.

Wie ben jij?
  • Je volgt een HBO Facility opleiding en moet een meewerkstage volgen; 
  • Je bent een echte regelaar en kunt goed overzicht houden op meerdere projecten tegelijk; 
  • Je werkt zelfstandig, maar kunt ook goed functioneren in een team; 
  • Je bent proactief en in staat zelf problemen te signaleren en op te pakken; 
  • Je kunt goed tegen hectiek en bent stress bestendig; 
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift; 
  • Technische kennis is geen vereiste maar wel een pre. 

Heb jij interesse in deze uitdagende stage? solliciteer dan direct!


OMSCHRIJVING BEDRIJF: Mediacollege Amsterdam
Ma is een vakschool voor de media. Kies je voor Ma, dan kom je op een praktijkgerichte opleiding. Je wordt voorbereid op een baan in de media. Je gaat aan de slag met verschillende projecten. Soms alleen, soms met andere studenten. Zo werk je bijvoorbeeld aan een poster, tijdschrift, website, game, app of videoreportage.

Ma biedt onderwijs aan op mbo- en vmbo-niveau
De mbo-opleidingen van Ma zijn onder te verdelen in creatieve, technische, interactieve en management- en redactieopleidingen. Maar ook opleidingen op het gebied van productiefuncties kun je volgen bij Ma. Je krijgt theorie- en praktijklessen en trainingen om projecten tot een goed einde te brengen. Ook loop je stage bij bedrijven of werk je mee in een studentenleerbedrijf. De ervaring die je zo opdoet, helpt je om keuzes te maken voor het verdere verloop van je studie. Bovendien stemt Ma haar opleidingen voortdurend af op de wensen van de branche. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je leert wat je toekomstige werkgever belangrijk vindt. Zo kun je een goede start maken in je eerste baan. Heb je een mbo niveau 4 opleiding afgerond, dan is het in veel gevallen mogelijk om verder te studeren op een hbo.

Het creatieve vmbo van Ma is een kleine, veilige school. Leerlingen kunnen hier op een prettige manier goede schoolresultaten behalen en zich maximaal ontwikkelen. Ze kunnen veel leren, vrienden maken en zich creatief ontwikkelen. Want naast de 'gewone' vakken staat ook het praktijkvak 'Gramedia' op het rooster. Bij Gramedia staat vormgeven, kunst, tekstopmaak, animatie en het bouwen van websites centraal.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Leiden, Lelystad, Almere, Hilversum, Schiphol
Dienstverbanden
Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.