Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Customer Care - Nederland in Munich

Over ons: De Keller Sport GmbH is een toonaangevende online retailer van het lopen, tennis, fitness en training producten in Duitsland en Europa. Wij streven ernaar om onze leidende marktpositie uit te breiden en verdere bevordering van de succesvolle uitbreiding naar nieuwe landen, evenals in andere productcategorieën.

Beschrijving

Wat zoeken we:

We zoeken een toegewijde en ambitieuze persoon die ons kan ondersteunen op het gebied van customer care en content management. Je moet in staat zijn om doelgerichte content te kunnen creëren. Je moet ook servicegericht zijn, de klant is het belangrijkst en deze probeer je ook zo goed mogelijk te helpen. Dit zorgt ervoor dat onze klanten nog steeds een unieke winkelervaring kunnen krijgen.
Wij bieden je … De kans om te werken aan leuke uitdagingen in een prettige werksfeer met een jong en internationaal team. Dit is een goede omgeving om je verder te ontwikkelen.


Je verantwoordelijkheden:

Als Junior Customer care manager ben je verantwoordelijk voor de klantenservice van keller-sports.nl. Je beantwoord de vragen van klanten via de telefoon, chat en e-mail. Je beantwoord vragen over onderwerpen als producten, bestelproces, betalingen en het herroepingsrecht. In aanvulling tot de klantenservice, krijg je ook taken op het gebied van content management. Deze taken kunnen variëren van het schrijven van productbeschrijvingen tot marketing materiaal maken. Begin: vanaf nu Plaats: München Stagevergoeding: 400 Euro per maand Tijd: 6 maanden (fulltime)

Vereisten:
- Moedertaal: Nederlands
- Kan je goed uitdrukken (Spreken en Schrift)
- Hoge affiniteit met klantenservice
- Je spreekt en schrijft goed Engels (extra taal is pre)
- Kennis van MS Office
- Vriendelijke houding
- Teamspeler
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- Betrouwbaar en zelfstandig
- Hoge maten van initiatief en organisatorische vaardigheden
- Inzet en doorzettingsvermogen

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Munich
Dienstverbanden
Stage

Landelijk | Stage marketing en communicatie | Stage | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.