Helaas, deze vacature is niet actief.

Qhuba stagiair Midoffice bedrijfseconomie in Utrecht

Netwerkorganisatie Qhuba is op zoek naar een stagiair Midoffice voor bedrijfseconomie / accountancy studenten. Je zult je bezighouden met o.a.: grootboekadministratie, inboeken verkoopfacturen, activiteiten voor debiteuren- en crediteurenbeheer, rapportage t.a.v. bedrijfsinformatie, procesbeschrijvingen en natuurlijk is er ruimte voor onderzoeksopdrachten vanuit school.

Beschrijving

Qhuba, The Strategy Execution Network

 

 

 

Qhuba is een netwerkorganisatie die in 2007 is opgericht. Qhuba betekent letterlijk ‘drive’. De drive om te slagen, groeien en leren. Wij helpen daarmee onze klanten strategieën succesvol uit te voeren en te implementeren. Om dit doen hebben we een netwerk uit associates, partners en staff opgebouwd. Door middel van het inzetten van ervaren professionals (CEO’s, CIO’s, CFO’s en CTO’s) op het gebied van Finance, Human Resources, Management en ICT helpen we klanten op allerlei gebieden doelstellingen te verwezenlijken.

 

 

 

Wij beloven: Great people, Practical knowledge and Corporate success.

 

 

 

 

 

Bedrijfseconomie/Accountancy

 

 

 

Wij zoeken een stagiair Bedrijfseconomie of Accountancy. Als stagiair(e) bied je ondersteuning en maak je deel uit van “Qhuba Midoffice”. De midoffice maakt mogelijk dat Qhuba effectief in de markt opereert en succesvol is bij haar opdrachtgevers. In verband met de groei van Qhuba zoeken wij iemand ter ondersteuning van onze administratieve processen.

 

 

 

Je takenpakket zal bestaan uit:

 

·       Ondersteunen in werkzaamheden ten aanzien van: grootboekadministratie, boeken van maandelijkse journaalposten, payroll en andere (bank)mutaties;

 

·       Het coderen en boeken van in- en verkoopfacturen;

 

·       Verrichten van activiteiten voor het debiteuren- en crediteurenbeheer;

 

·       Ondersteuning aan: opstellen rapportage ten aanzien van (interne) bedrijfsinformatie, opstellen jaarrekeningen, jaarlijkse begroting en liquiditeitsplanning;

 

·       Procesbeschrijvingen van financiële administratie up-to-date houden en het verrichten van overige administratieve werkzaamheden;

 

·       Goede mogelijkheden voor onderzoek als onderdeel van deze meewerkstage, zoals cash value added rapportage, cash flow scenario berekeningen of automatisering/digitalisering van de administratie.

 

                                                                                  

 

De bovengenoemde taken kunnen worden geprioriteerd in samenspraak met de student om zo tot een passend takenpakket te komen.

 

 

 

Profiel

 

De ideale kandidaat is een leergierige mensgerichte student(e) met belangstelling voor het vak bedrijfseconomie of accountancy. Ervaring met of interesse in de financiële aspecten van een organisatie en affiniteit met kennisdeling en ITC. Minimaal HBO denkniveau met een commerciële instelling is een vereiste. Hij/zij is cijfermatig, accuraat en heeft bij voorkeur kennis van financiële software.

 

 

 

Beschikt over een uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, waarbij een goede beheersing van de Engelse taal een absolute pre is. De kandidaat is in staat om gestructureerd te werken; daarnaast affiniteit met technologieën van het nieuwe werken. Flexibel en in staat zelfstandig te werken. Geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

 

Wij bieden je een dynamische stage in een professionele, boeiende en veeleisend omgeving waar veel mogelijkheden liggen om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken en toegang tot een netwerk van ervaren bestuurders en senior managers

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

Stage accountancy | Administratieve stage | Stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.