Helaas, deze vacature is niet actief.

Per direct stagiair Webshop/ Online Marketing in de zomer maanden bij Telecombinatie

Ben je geïnteresseerd in telecom en alles wat er in de online wereld speelt? Ben je creatief in het omgaan met het schrijven van zoekmachine vriendelijke teksten voor A-merken en producten? Dan is een stage bij Telecombinatie wel iets voor jou!

Beschrijving

Voor deze stage zoeken wij  gedreven studenten die een passie hebben voor Online  en ons kunnen ondersteunen in het optimaal inrichten van de nieuwe webshop en online marketing activiteiten. Je schrijft en denkt mee over de content en invulling van de nieuwe webshop


Periode:

Beschikbaar voor in de periode juni/juli t/m september/oktober 2014, 32 tot 40 uur per week

 

De werkzaamheden:

·         Werkzaamheden:

 

·         Je houdt je bezig met het verzamelen, redigeren en verwerken van informatie over telefoon abonnementen. Informatie die nu is opgeslagen in o.a. Excel moet op zeer gestructureerde wijze in het TIS systeem geplaatst worden.

 

·         Eerste aanspreekpunt voor de klantenservice van de webshop. Dit houdt in: het beantwoorden van vragen van klanten en winkelmedewerkers via de telefoon en e-mail.

 

·         Het optimaliseren van bestaande content, o.a. vanwege de zoekmachineoptimalisatie. De content heeft betrekking op onze telefoon specificaties, toestel merken en telecom providers. Jij zorgt ervoor dat de look & feel aansluit bij onze winkels.

 

·         Het onder de aandacht brengen van de producten in de website bij het grote publiek. Denk aan het inzetten van social media en creatieve teksten schrijven.

  • Ondersteunende taken uitvoeren en creatief meedenken met marketingactiviteiten

 

Wat we van jou vragen:

·         Minimaal HBO/MBO+denkniveau ( Media, Informatie en Communicatie ) of MBO+

·         Communicatief sterk, analytisch, flexibel en hands-on mentaliteit

·         Affiniteit met online en/of telecom is een pré

·         Je kunt minimaal 4 dagen per week op kantoor aanwezig zijn

·         Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift

·         Beheersing  en vaardigheden Microsoft Excel

 

Wat wij jou bieden:

·         Een stage bij een leuk, druk, groeiend, jong en dynamisch bedrijf

·         Mogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen

·         Maandelijkse stagevergoeding

·         Gezamenlijke verzorgde lunch

 

 

Over ons

 

Een zeer uitdagende stageplek bij een open en informeel bedrijf met meer dan 50 medewerkers in een dynamische markt. Het online team bestaat uit 4 medewerkers. Omdat we een middelgrote organisatie zijn, zit je bij ons zelf aan het stuur en bepaal jij zelf hoe succesvol je bent. Flexibiliteit en snel schakelen zijn dus belangrijk, maar wel binnen een professionele organisatie met degelijke processen. Daarnaast heb je de goede mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en krijg je veel verantwoording.

 

 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Amsterdam, Den Haag, Gouda, Leiden, Alphen aan den Rijn
Dienstverbanden
Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.