Helaas, deze vacature is niet actief.

izicontent zoekt stagiair(e) vormgeving

izicontent BV in Rotterdam is een jong en dynamisch internetbedrijf met ambitie. We bouwen en onderhouden websites voor opticiens, juweliers en installateurs. Daarvoor plaatsen we dagelijks nieuwe content en passen we websites aan op de wensen van de klanten. Wij zoeken een stagiair die ons kan helpen bij het ontwerpen en onderhouden van website voor onze klanten.

Beschrijving


Functieomschrijving
Wij zoeken een stagiair die ons kan helpen bij het ontwerpen en onderhouden van websites in de optiek-, juweliers- en installatiebranche d.m.v. een speciaal voor ons ontwikkeld CMS. Daarnaast kun je ons helpen met het ontwerpen van promotiemateriaal van onze diverse brands en met productfotografie. De functie richt zich voornamelijk op online werk maar offline (bijv. drukwerk) komt ook voor.


Bedrijfsprofiel
izicontent BV is een jong en dynamisch bedrijf met ambitie. We bouwen en onderhouden websites voor opticiens, juweliers en installateurs. Daarvoor plaatsen we dagelijks nieuwe content en passen we websites aan op de wensen van de klanten.

Bereikbaarheid
izicontent BV heeft zijn kantoor aan de Straatweg 138a te Rotterdam/Hillegersberg. Wij zijn prima bereikbaar per auto en openbaar vervoer, zitten op loopafstand van station Rotterdam Noord en en er is een tramhalte voor de deur.

Werkzaamheden
Het (ondersteunen in het) ontwerpen en onderhouden van websites.

Vormgeven aan content voor de websites zoals acties, banners etc.

Bewaken van de huisstijl van onze klanten en deze vertalen naar hun website.

Ontwerpen van promotionele media-uitingen zoals posters en folders voor onze brands.

Verzorgen van 360° productfotografie voor onze websites.


Gewenste profiel
Je houdt van een creatieve uitdaging en vindt het leuk om het uiterste uit ons CMS te halen om zo gevarieerd en mooi mogelijke websites te maken.

Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om samen met ons team websites neer te zetten waar we trots op kunnen zijn.

Je kunt goed overweg met Adobe Illustrator en Photoshop. Kennis van inDesign is een pré.



Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Landelijk (dus ook bij jou in de buurt)
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Landelijk | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | MBO | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.