Helaas, deze vacature is niet actief.

Topjob

Uitdagende Stage Financial Services Management bij MN

Wil jij razendsnel kennis van verzekeringen opdoen en zoek je een Stage HBO FSM? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Beschrijving

Wat ga je doen?

Deze leuke stage is de perfecte kennismaking met de pensioen- en verzekeringswereld. Je ontdekt in sneltreinvaart wat er allemaal bij een afdeling van de unit verzekeringen komt kijken en hoe de processen offreren, accepteren, beheren en toekennen in elkaar zitten. Als stagiair werk je actief mee binnen het team Klantbeheer; Polisbeheer of Schadebeheer bij de Unit Verzekeringen. Samen met ongeveer 35 enthousiaste collega’s binnen de unit verzorg je wisselende administratieve taken die op het gebied van collectieve inkomensverzekeringen (gerelateerd aan verzuim en arbeidsongeschiktheid).

Zodra jij je goed thuis voelt en de basis onder de knie hebt, word je bovendien uitgedaagd om klanten telefonisch en/of schriftelijk verder te helpen. Je vergroot je administratieve vaardigheden, oefent klantgesprekken en verdiept je begrip van verzekeringen. Leuk; de werksfeer is open, de administratieve systemen zijn modern en je werkt samen met mensen die je graag helpen om jezelf te ontwikkelen.

Wat neem je mee?

  • studerende voor HBO FSM of vergelijkbare opleiding 
  • Je bent nauwkeurig en hebt een hands-on mentaliteit 
  • Administratief talent, interesse in verzekeringen 
  • Leergierig, klantgericht, proactief 
Over ons
MN faciliteert aansprekende organisaties op het gebied van pensioenuitvoering, bestuursondersteuning en vermogensbeheer. Met meer dan 1.000 medewerkers verzorgen wij de pensioenadministratie van bijna 2 miljoen Nederlanders. MN is een bedrijf in beweging. Dat brengt uiteraard enorme uitdagingen met zich mee. Heb jij de drive en ambitie om met ons mee te groeien?

Kiezen voor MN betekent kiezen voor inhoudelijke betrokkenheid, voor de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en voor een dynamische werkomgeving.

Sportfaciliteiten en collega’s met een passie voor onze diensten – zijn een integraal onderdeel van ons aanbod. MN is één van de CRF TOP werkgevers 2009 t/m 2013 en winnaar van de European Pensions Awards.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Landelijk (dus ook bij jou in de buurt)
Dienstverbanden
Stage

Topjob | Landelijk | Stage accountancy | Stage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.