Helaas, deze vacature is niet actief.

Stageplek Sales/Marketing, Vormgeving/Communicatie in Warmond

​SLAM Benelux is op zoek naar enthousiaste studenten die een rol willen spelen bij onze showroomverkopen, het tweejaarlijkse pre-order proces alsmede de marketing en webshop-afdeling komen ondersteunen. Meewerk-, onderzoeks- of afstudeerstages behoren tot de mogelijkheden en kunnen aangepast worden naar de eisen vanuit de opleiding, alsmede de startdatum!

Beschrijving

SLAM Benelux is exclusief importeur van het internationale en populaire zeilkleding en modemerk SLAM uit Italië voor de Benelux en online retailer voor Frankrijk en de Benelux. Sponsor van o.a. de Volvo Ocean Race en America's Cup en diverse olympische zeilteams. Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die een rol willen spelen op marketing- en sales gebied.

Op het gebied van marketing moet je denken aan teksten schrijven, het bedenken van acties, mailings versturen, samenwerkingen opzetten en media-overzichten bijhouden. We zijn op zoek naar iemand die ons concept snapt en dat in alle uitingen kan voortzetten.

Op het gebied van e-commerce gaat het om het ondersteunen van de webshop en website. Denk hierbij aan het plaatsen van content op de website en enige kennis van SEO, Adwords, Affiliates & Google analytics zijn een pre. En anders gaan we je dit goed uitleggen. Je krijgt een webshop toegewezen die je in al zijn facetten mag beheren. Uiteraard onder begeleiding.

Daarnaast krijg je een kijkje in de keuken van het pre-order proces, ofwel het traject rondom het introduceren, presenteren en verkopen van nieuwe collecties alsmede het zoeken en vinden van nieuwe klanten. Het kan ook zijn dat je op andere afdelingen word ingezet, mocht dit nodig zijn.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Warmond
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Warmond | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.