Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage als online marketeer bij Symbaloo in Delft - VACATURE REEDS VERVULD

---- VACATURE REEDS VERVULD ---- Symbaloo is een Nederlands bedrijf met internationale voetprint. Ter versterking van ons marketing team werken we vaak met stagiairs, en ook nu weer voegen we graag iemand toe aan ons team. Lees snel verder als je op zoek bent naar een leerzame stage waarbij je de kans krijgt om als volwaardig medewerker kennis op te doen van alle kanten van het vak.

Beschrijving

---- VACATURE REEDS VERVULD ----

Symbaloo stelt zich ten doel om de meest eenvoudige start te zijn op het internet. Sinds de introductie eind 2007 hebben wij diverse prijzen gewonnen waaronder de publieksprijs Website van het Jaar.

Inmiddels heeft Symbaloo 7 miljoen gebruikers, en verwachten wij in 2015 door de magische 10 miljoen grens te gaan. Wil jij van dichtbij meemaken wat voor marketingtechnieken we inzetten? Bekijk dan of onderstaande werkzaamheden je aanspreken:

- ondersteuning bij de verkoop van de Symbaloo bedrijfsoplossingen;
- monitoren en optimaliseren van affiliate marketing;
- verwerking en rapporteren van statistieken;
- contact met de eindgebruiker;
- online marketingacties bedenken en opzetten
- vandaag weten we nog niet wat we morgen voor acties draaien. We nemen je mee en geven openheid in alle activiteiten, wat voor veel dynamiek zorgt.

Wij bieden de stagiair(e) de kans om in een jonge en informele omgeving de nodige ervaring op te doen. Tijdens de stage ben je volwaardig lid van het team en krijg je alle ruimte voor eigen initiatieven. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt en ontvang je een stagevergoeding.

Is je interesse gewekt? Schrijf dan een duidelijke motivatiebrief - standaard teksten worden niet

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Landelijk (dus ook bij jou in de buurt)
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Landelijk | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.