Helaas, deze vacature is niet actief.

Topjob

UITDAGENDE STAGE @ Evenementen bureau Grace Green in Amsterdam

Waarom Grace Green?! Grace Green biedt een uitdagende functie waarbij er genoeg ruimte is voor eigen initiatieven en zelfontplooiing. Je werkt voor mooie A-merken. Bij ons ben je een echte medewerker en je haalt geen koffie. Vanaf half December zou je bij ons kunnen beginnen maar later mag ook!

Beschrijving

Wie zijn wij?
Grace Green is een groeiend jong bedrijf met veel ervaring in field marketing, beurzen en events. Grace Green is opgestart met het sterke geloof in mensen en creativiteit. Daarom heeft alles wat wij doen daarmee te maken. Voor onze klanten bedenken wij creatieve activaties en leveren een compleet voorstel incl. concept van A t/m Z. Grace Green is onderdeel van de Redmint groep. De Redmint groep bevat 3 bedrijven: ODC, Convere en Grace Green. Samen hebben we 1 mooi, fris en creatief kantoor in Amsterdam met in totaal 15 medewerkers.

Diensten van Grace Green:
Events, Sampling, Demonstraties, etc..

Functie
Stage: Assistent Project Manager

Werkzaamheden
-Creatieve activaties/ideeën bedenken voor diverse klanten
-Minimaal 1 eigen project van a t/m z uitvoeren
-Offertes maken
-Model/Promo personeel inplannen, aansturen en bijhorende administratie
-Ondersteunen (floormanager) tijdens events

Profiel
Wij zijn op zoek naar iemand met een echte hands-on mentaliteit die samen met ons wil groeien en er 100% voor wil gaan. Wanneer je bij ons in het team past en de juist mentaliteit hebt zijn er zeker mogelijkheden voor de toekomst. Daarnaast is het belangrijk dat je in het bezit bent van rijbewijs B, stressbestendig bent en dat je snel kan schakelen wanneer iets niet volgens planning loopt.

Waarom Grace Green
Grace Green biedt een uitdagende functie waarbij er genoeg ruimte is voor eigen initiatieven en zelfontplooiing. Je werkt voor mooie A-merken. We hebben een open en informele bedrijfscultuur.

Werktijden: 09:00-17:30
Vergoeding: €350
Start: Vanaf half december 2015 ben je welkom. Later mag ook, maar uiterlijk in januari starten.

Enthousiast? Reageer dan nu!

TOT SNEL!



Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Topjob | Amsterdam | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.