Helaas, deze vacature is niet actief.

HBO Meeloopstage Commerciële Economie

Ben jij een gemotiveerde student Commerciele Economie met affiniteit met eventmanagement die op zoek is naar een uitdagende stage? Dan is Natural Talent op zoek naar jou!

Beschrijving

Functieomschrijving
Wij ondersteunen bedrijven om de kloof met studenten te verkleinen. Jij maakt dus zelf onderdeel uit van de doelgroep, waardoor jij jezelf goed kunt verplaatsen in de doelgroep. Op dit moment ondersteunen wij met name grote technische bedrijven, omdat zij moeite ondervinden om goede studenten aan zich te binden. Om in contact te komen met studenten organiseren technische universiteiten grote carrière evenementen waar bedrijven en studenten met elkaar in contact kunnen komen. Hoe anders is dit op HBO niveau, waar op veel hogescholen geen, of matig georganiseerde carrière evenementen plaatsvinden voor technische en IT studenten. Bedrijf en student worden (te) beperkt gefaciliteerd in het in het kennismaken met elkaar. Natural Talent wil daar verandering in brengen.

Jouw stageopdracht
Op iedere technische hogeschool dient het mogelijk te zijn om een goed, en voor alle partijen waardevol, carrière evenement te organiseren. De vraag is hoe dat het beste bereikt kan worden en welke rol Natural Talent daar het beste in aan kan nemen? Je weegt in je onderzoek de verschillende opties en houdt er rekening mee dat je advies niet alleen realistisch uitvoerbaar dient te zijn, maar tevens waardevol voor bedrijven, studenten, onderwijsinstellingen en uiteraard Natural Talent.

De stageopdracht 'organisatie HBO carrière evenementen' biedt een uitdaging waarbij je met allerlei verschillende facetten en belanghebbenden te maken krijgt. Je leert hier enorm veel van. Gelijktijdig werk je aan de opzet van iets nieuws, dat je geheel naar je hand kunt zetten, en waar Natural Talent concreet mee aan de slag kan. Onze intentie is namelijk om met je advies aan de slag te gaan.

Profiel gezochte kandidaat
Je volgt een HBO opleiding op het gebied van Commerciële Economie of aanverwant en bent op zoek naar een meeloopstage voor ongeveer 20 weken. Daarnaast herken je jezelf in de volgende punten:
• Je bent niet bang om verantwoordelijkheden te nemen
• Je bent ondernemend en vindt makkelijk je weg in nieuwe taken
• Je bent communicatief vaardig, zowel mondelijk als schriftelijk
• Je beheerst de Nederlandse goed
• Je voelt je thuis in een informele bedrijfscultuur
• Je hebt (enige) kennis van online marketing
• Je vindt het leveren van kwaliteit belangrijk

Wij bieden jou
Een stage waar je niet aangenomen wordt voor het verzorgen van de koffie, maar waar je daadwerkelijk verantwoordelijkheden krijgt. Natural Talent is een klein bedrijf dat hard aan het groeien is, en onze successen realiseren we samen. De sfeer op de werkvloer is daardoor erg informeel en iedereen is bereid elkaar te helpen. Naar ieders ideeën wordt geluisterd. Onze klanten omschrijven ons als laagdrempelig en roemen de kwaliteit die we leveren. Het werk dat we doen, doen we dus goed, en dat verwachten we ook van jou. Zoek je een stage waar je in korte tijd veel kunt leren, waar je verantwoordelijkheden kunt nemen en waar je met veel energie je bed voor uit komt? Solliciteer dan direct.

Stageverlener
Natural Talent heeft een passie voor campus recruitment. Wij helpen HR professionals van bedrijven zoals Bosch, Calco en SCA de aantrekkingskracht van hun bedrijf op hoogopgeleide studenten en starters te vergroten. Gelijktijdig helpen wij studenten uit deze bedrijven hun droomwerkgever te kiezen. Onze activiteiten: Arbeidsmarktcommunicatie / Employer Branding (online en offline) - Studenten evenementen (zoals bedrijvendagen en inhousedagen) - Talent Relationship Management (talentpooling) -

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Landelijk (dus ook bij jou in de buurt)
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Landelijk | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.