Helaas, deze vacature is niet actief.

HBO Meeloopstage Werktuigbouwkunde – Machine documentatie in Schiedam

Bosch is een kerngezond, wereldwijd opererend, technologisch hoogstaand concern met meer dan 330.000 werknemers. Langetermijnvisie, kwaliteit, innovatie en de bereidheid om haar klanten daadwerkelijk ten dienste te zijn, rekent Bosch tot haar kernwaarden. Door haar omvang biedt Bosch ook goede carrièremogelijkheden.

Beschrijving

Bosch Packaging Technology
Bosch Packaging Technology ontwikkelt, ontwerpt, produceert en installeert complete lijnen van verpakkingsmachines en systemen voor de snoep, voedsel, farmaceutische en cosmetische industrie.

Functie omschrijving
Voor onze afdeling machine documentatie (MDI) zijn wij op zoek naar een HBO meeloopstagiair Werktuigbouwkunde. De afdeling MDI draagt de verantwoordelijkheid voor de informatie voorziening die Bosch levert bij zijn machines.

De laatste jaren zien wij een groeiende vraag vanuit onze klanten naar informatie/instructies met betrekking tot technisch onderhoud van onze machines. Om de gevraagde informatie goed over te kunnen brengen maakt MDI gebruik van plaatjes van de 3D modellen van de machine. MDI is echter niet zelf in staat deze 3D plaatjes te maken en is daarvoor aangewezen op de afdeling Mechanische engineering 2 (ME2).

Wij zoeken een stagiair die voor de afdeling MDI de benodigde 3D plaatjes kan genereren uit Solid Works. Daarbij mag hij ondersteuning verwachten van zowel MDI als ME2.

Profiel gezochte kandidaat
HBO student Werktuigbouwkunde die op zoek is naar meeloopstage vanaf September met een duur van 20 weken
Kennis van Solid Works
Affiniteit met machinebouw
Communicatief vaardig
Goed in teams werken
Sterk in plannen
Informeel

Wat bieden wij
Jouw stage op staat bol van de leermomenten. Je ervaart hoe het is om bij een professionele organisatie te werken en krijgt volop verantwoordelijkheden om je tanden in te zetten. Je maakt echt onderdeel uit van het team en krijgt daarbij goede begeleiding. Je werkomgeving is gelijktijdig informeel en er is veel aandacht voor een goede sfeer.

Doordat Bosch Packaging Technology haar verpakkingsmachines van A tot Z ontwikkelt, produceert en levert, krijg je veel betrokkenheid met het product dat wordt gemaakt. We stimuleren je om mee te praten en naar jouw ideeën wordt bovendien geluisterd. Als stagiair ben je bij ons echt onderdeel van het team.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Schiedam
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Landelijk | Stage | Afstudeerstage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.