Helaas, deze vacature is niet actief.

HBO stage integrale veiligheid – health, safety and environment in Schiedam

Bosch is een kerngezond, wereldwijd opererend, technologisch hoogstaand concern met meer dan 330.000 werknemers. Langetermijnvisie, kwaliteit, innovatie en de bereidheid om haar klanten daadwerkelijk ten dienste te zijn, rekent Bosch tot haar kernwaarden. Door haar omvang biedt Bosch ook goede carrièremogelijkheden.

Beschrijving

Bosch Packaging Technology
Bosch Packaging Technology ontwikkelt, ontwerpt, produceert en installeert complete lijnen van verpakkingsmachines en systemen voor de snoep, voedsel, farmaceutische en cosmetische industrie.

Functie omschrijving
Vind je de veiligheid van mensen in hun werkomgeving belangrijk en lijkt het je leuk om bij een wereldwijd toonaangevende organisatie jouw stage te volgen?

Voor onze afdeling QMM zijn wij op zoek naar een HBO stagiair integrale veiligheid (safety and security management). De afdeling QMM draagt de verantwoordelijkheid voor kwaliteitsmanagement, automatisering, veiligheid en facilitiaire systemen.

Je opdracht als stagiair is om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een health, safety & environment (HSE) managementsysteem, zodat onze medewerkers te allen tijde veilig kunnen werken. Denk onder meer aan de volgende punten:

In kaart brengen van risicobeoordelingen (werkplekgebonden en niet werkplekgebonden) en trainingen (historie en toekomst)
Beschrijven en ondersteunen van de implementatie van het proces 'Veiligheidsinstructie voor aanvang werkzaamheden'
Beschrijven en ondersteunen bij de implementatie van het proces 'Omgang met Gevaarlijke Stoffen'
Optimaliseren en completeren van het Register Gevaarlijke Stoffen

Profiel gezochte kandidaat
Je volgt een HBO studie integrale veiligheid (safety and security management), facility management (of vergelijkbaar) en zoekt een uitdagende stage bij een toonaangevend bedrijf.

Aanvullend kun jij je vinden in onderstaande punten:
Je begrijpt het belang van health, safety & environment in een fabrieksomgeving en weet hier een kritische blik op te werpen
Je weet zelfstandig te werken en de verantwoordelijkheid te nemen voor dit project
Je kunt goed afspraken en planningen maken, en weet je hier ook aan te houden
Je bent communicatief vaardig en houdt je goed staande in contact met andere afdelingen
Je schrijfvaardigheid is goed (ivm het opstellen van procesbeschrijvingen)
Je zit vol met ideeën en kunt deze goed verwoorden

Wat bieden wij
Jouw stage staat bol van de leermomenten. Je ervaart hoe het is om bij een professionele organisatie te werken en krijgt volop verantwoordelijkheden om je tanden in te zetten. Met jouw opdracht heb je bovendien echt impact, want je draagt bij aan een veilige werkomgeving voor onze medewerkers.

Doordat Bosch Packaging Technology haar verpakkingsmachines van A tot Z ontwikkelt, produceert en levert, krijg je veel betrokkenheid met het product dat wordt gemaakt. Je maakt bij ons bovendien echt onderdeel uit van het team en krijgt daarbij goede begeleiding. We stimuleren je om mee te praten en naar jouw ideeën wordt ook geluisterd. Je werkomgeving is gelijktijdig informeel, niet-hierarchisch en er is veel aandacht voor een goede sfeer.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Schiedam
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Schiedam | Stage | Afstudeerstage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.