Helaas, deze vacature is niet actief.

Afstudeerder/stagiair System Security m/v in Hoevelaken

Bosch is een kerngezond, wereldwijd opererend, technologisch hoogstaand concern met meer dan 300.000 werknemers. Lange termijn visie, kwaliteit, innovatie en de bereidheid om haar klanten daadwerkelijk ten dienste te zijn rekent Bosch tot haar kernwaarden. Door haar omvang biedt Bosch ook goede carrièremogelijkheden.

Beschrijving

Bosch Security Projects onderscheidt zich als ervaren leverancier van o.a. turnkey-oplossingen en grootschalige beveiligingsprojecten door een breed scala van eigen producten, gedegen advies en een professionele groep voor installatie en after sales.

De afdeling "System Engineering and Solutions" werkt veelal aan grote, technisch complexe opdrachten waarbij systemen geleverd worden voor de beveiliging van gebouwen en terreinen. De systemen welke hiervoor gebruikt worden, zijn in feite computer systemen, met daarbij de uitdagingen welke dit soort systemen met zich meebrengen qua system security. De opdracht bestaat eruit om de organisatie te helpen de volgende stap te zetten op het gebied van System Security, in de breedste zin van het woord. Daarbij hoort ook het verhogen van de kennis over System Security en Ethical Hacking.

Jouw verantwoordelijkheden:
De opdracht bestaat uit de volgende onderdelen:

Het schrijven van een plan van aanpak.
Het identificeren van de "gaps" in kennis over System Security binnen de organisatie.
Analyse van de bedreigingen en voorstellen van maatregelen tegen deze bedreigingen.
Analyse van veel gebruikte componenten op System Security en advies over deze componenten bepalen.
Het maken van een checklist voor System Security.
Schrijven van een jaarlijks security audit plan voor Security Systemen.

Jouw profiel:
Je volgt een Technische opleiding op HBO/WO-niveau, bij voorkeur op het gebied van Security/ICT
Je hebt aantoonbare interesse in System Security en Ethical Hacking 
Je hebt goede communicatieve en contactuele eigenschappen
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, enige beheersing van Duits is een pré.

Ons aanbod:
We bieden je een leerzame en uitdagende stage binnen een groot internationaal concern. De afdeling "System Engineering and Solutions" bestaat uit enthousiaste en ervaren collega's. Er is veel gelegenheid is om van anderen te leren. Een mentor zal je gaan begeleiden en ondersteunen in de afstudeer/stage periode. Je krijgt een gedegen stagevergoeding. Daarnaast draagt onze organisatie bij aan je persoonlijke ontwikkeling. De locatie is in Hoevelaken.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Hoevelaken
Dienstverbanden
Stage

Landelijk | Stage ICT | Stage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.