Helaas, deze vacature is niet actief.

Meeloopstage Marketing/Communicatie m/v in Hoevelaken

Bosch is een kerngezond, wereldwijd opererend, technologisch hoogstaand concern met meer dan 330.000 werknemers. Langetermijnvisie, kwaliteit, innovatie en de bereidheid om haar klanten daadwerkelijk ten dienste te zijn, rekent Bosch tot haar kernwaarden. Door haar omvang biedt Bosch ook goede carrièremogelijkheden.

Beschrijving

Functieomschrijving:

Divisie Bosch Security Projects onderscheidt zich als ervaren leverancier van onder andere turnkey-oplossingen en grootschalige beveiligingsprojecten door een breed scala van eigen producten, gedegen advies en een professionele groep voor realisatie en aftersales.

Voor de afdeling Marketing en Communicatie zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste (afstuderende) stagiair(e) marketing en/of communicatie. Voor deze veelzijdige meewerkstage zoeken wij een student die passie heeft voor marketing en communicatie en interesse heeft in onze organisatie.

Jouw verantwoordelijkheden: de nadruk tijdens je afstudeeropdracht ligt op onderzoek, advies en/of eventueel uitvoering van een (verbeterings)project. Samen met jou gaan we de opdracht formuleren en wordt je gedurende de uitvoering begeleid. Jouw initiatieven hierin zijn van harte welkom, zodat het een passende opdracht wordt die je met plezier kunt uitvoeren.

Jouw profiel:
Je volgt minimaal een HBO-opleiding op gebied van marketing en/of communicatie.
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en werkt zowel goed zelfstandig als in teamverband.
Je bent initiatiefrijk en pro-actief.
Je beschikt over organisatievaardigheden en je kan werken met een 'deadline'.
Je hebt een goede kennis van Nederlands. Kennis van Engels en Duits is een pluspunt.

Ons aanbod:
We bieden je een uitdagende afstudeerstage binnen een groot en financieel gezond concern. Je kunt rekenen op een goede honorering en bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een gedegen introductieperiode, goede begeleiding en een passende maandelijkse vergoeding.

Bouw mee aan de toekomst en solliciteer nu!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Hoevelaken
Dienstverbanden
Stage

Landelijk | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.