Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Cameraman/vrouw video-editor in Rijswijk in Den Haag - Rijswijk

Videostagiair(e) BEEMA MEDIA (MBO/HBO) GOC Duur: 2-5 maanden Uren per week: 16-40 Beema Media is een multimediabedrijf dat zich richt op online tv, het maken van professionele bedrijfsreclames, spectaculaire videoclips, bruidsreportages en alles wat daarbij komt kijken.

Beschrijving

We hebben een stageplek beschikbaar als cameraman/vrouw geluid en montage. Je bent onderdeel van ons kleine team en je hebt affiniteit met het organiseren en plannen van draaidagen, het scouten van locaties en het maken van montages.

Werkzaamheden

Onder leiding van onze videomaker maar ook zelfstandig ga je aan de slag om inspirerende filmpjes te bedenken en te maken. Je moet hierbij denken aan het ontwikkelen van ideeën, maken van scripts, filmen en monteren. Bij Beema media staan een aantal kernwaarden centraal: een positieve houding, verbinding, inspiratie en humor.

Voor de videostage zoeken we iemand die enthousiast, creatief en flexibel is. Voor goede mensen is er alle ruimte om gekke dingen uit te proberen en je breed te ontwikkelen. We laten ons graag prikkelen door mensen met hele andere ideeën dan ons.

Rijbewijs benodigd: nvt

Bedrijfsinformatie

Stagevergoeding: in overleg

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

In overleg, op korte termijn

Reageren

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan direct een motivatie en relevant materiaal.

Plaats

Rijswijk

Dienstverbanden

Stage aangesloten bij GOC

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Den Haag - Rijswijk
Dienstverbanden
Stage

Rijswijk (ZH) | Stage | MBO | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.