Helaas, deze vacature is niet actief.

Online marketing stagiair gezocht! in Den Haag

Studeer jij aan een marketing- en communicatie opleiding en ben je opzoek naar een stage? Let dan goed op.

Beschrijving

Wij zijn voor het komende half jaar opzoek naar stagiaires die onze online marketing strategie in de markt kunnen zetten. Wij leren jou alles over online marketing, hoe je resultaat kan behalen met het internet en hoe je een bedrijf online in de markt zet. Online marketing is de toekomst en steeds meer bedrijven gaan dit inzien. De vraag naar goede online marketeers wordt dan ook steeds groter.

Binnen de stage gaan wij jou alles leren van zoekmachine optimalisatie tot linkbuilding en van leadgeneratie tot conversieoptimalisatie.
Ben jij een leergierig persoon en wil je je graag specialiseren op het gebied van online marketing? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Jouw werkzaamheden binnen de stage
Als online marketing meewerkstagiaire ga je onze website SEO optimaliseren. Je hebt interesse in online marketing en je bent op de hoogte van de laatste online trends en ontwikkelingen. Wij streven ernaar om bij zoekresultaten hoog weergeven te worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid om samen met een jong en enthousiast team onze online marketingstrategie uit te voeren. Daarnaast geven wij jou de ruimte om zelf met ideeën te komen en te mogen uitvoeren, zodat Recruit a Student online nog beter vindbaar wordt in de zoekresultaten voor studenten en werkgevers.

Jouw profiel
• Je bent een HBO (eventueel MBO) student bij voorkeur in de richting van marketing, communicatie of digitale media;
• Je bent 3 tot 5 dagen per week beschikbaar;
• Je stage duurt 3 tot 6 maanden (andere termijn is bespreekbaar);
• Je hebt affiniteit met online marketing;
• Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
• Je bent enthousiast, proactief en een teamspeler;

Over ons
Recruit a Student is een studentenuitzendbureau gevestigd in Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Recruit a Student is groeiende en heeft in de laatste jaren ook vestigingen geopend in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Portugal en Spanje. Wij gaan er alles aan doen om op onze eigenwijze manier Europa te veroveren…
Onze database, gevuld met HBO en WO studenten, is de meest uitgebreide en doorgeselecteerde groep werkstudenten. Met deze database weten wij hét talent van morgen vandaag in huis te halen. Op deze manier werven en selecteren wij geschikte studenten in lijn met de strategie en doelstellingen van een onderneming of organisatie.

Details
Soort stage: Meewerkstage
3 tot 5 dagen per week.
Duur stage: 3 tot 6 maanden
Stagevergoeding: In overleg
Opleidingsniveau: minimaal MBO (bij voorkeur HBO)

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage ICT | Stage marketing en communicatie | Stage | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.