Helaas, deze vacature is niet actief.

Cameraman & Editor

Voor een nieuw online video project zijn wij per direct op zoek naar een stagiair(e) camera en montage/editing. Wil jij onderdeel zijn van een jong en creatief team? Houd je van video's, verhalen en concepten maken? Stuur ons dan nu je motivatie en portfolio!

Beschrijving

Wat we zoeken:
Zit jij in je derde of vierde jaar van een audiovisuele opleiding en houd je van video's, verhalen en concepten maken? Ben je creatief, kan je snel schakelen en ben je gewend om met deadlines te werken? Deins je er niet voor terug om beslissingen te nemen en kan je zelfstandig werken?

Dan zoeken we jou!


Periode:
Per direct voor minimaal 5 maanden, 3 tot 5 dagen per week (waarvan 1 dag in het weekend).


Wat je doet:
Je zal voornamelijk ingezet worden voor een nieuw project waarvoor wekelijks nieuwe online video content geproduceerd moet worden. De werkzaamheden hiervoor betreffen o.a. het spotten, editten en bewerken van video-materiaal, het op locatie filmen van diverse producties en het monteren ervan. We geven je hierbij de vrijheid om mee te denken in het volledige proces.

Daarnaast wordt je nauw betrokken bij het gehele bedrijfsproces: van de sales gesprekken met potentiële klanten, het bedenken van formats en concepten, de productie tot de oplevering van het eindproduct en de publicatie hiervan online.


Wie we zijn:
FJ Producties is een jong bedrijf dat expert is op het gebied van videomarketing. Wij creëren online video strategieën voor onze klanten. Haaks aan de productie staat daarom bij ons ook het integeren en optimaliseren van de video content online.


Wat we bieden:
Je werkt minimaal 3 dagen in de week aan producties voor onze klanten. Hiervan is 1 dag in het weekend. Daarnaast geven we je uiteraard een marktconforme stagevergoeding en reiskostenvergoeding.


Reageren?
Stuur ons je motivatie, CV en portfolio van je video productiewerk!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Amsterdam, Delft, Den Haag, Gouda, Leiden, Utrecht, Alphen aan den Rijn, Hilversum, Hoofddorp, Schiphol
Dienstverbanden
Stage

Landelijk | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.