Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Digitale vormgeving Sportkleding

We zijn momenteel op zoek naar een stagiair met affiniteit de mode en overweg kan met programma’s zoals adobe illustrator en Photoshop. Je zal onder andere flyers, magazines en banners ontwerpen voor een nieuwe markt gericht op (sport) mode. Veder verwachten we ook dat je met vlagen kunt bijstaan met wat meer ‘lopende-band-designs’ , Creativiteit en “sport minded” zijn belangrijke eigenschappen

Beschrijving

Over de functie

We zijn momenteel op zoek naar een stagiair met affiniteit de mode en overweg kan met programma’s zoals adobe illustrator en Photoshop. Je zal onder andere flyers, magazines en banners ontwerpen voor een nieuwe markt gericht op (sport) mode. Veder verwachten we ook dat je met vlagen kunt bijstaan met wat meer ‘lopende-band-designs’ , Creativiteit en “sport minded” zijn 2 belangrijke eigenschappen waarover de stagiair moet beschikken.

Over het bedrijf

We zijn in 2012 gestart en hebben ons in korte tijd in een niche markt voor Amerikaanse sporten gewerkt. Met erkenning en klanten vanuit heel Europa werken we dagelijks in een ontspannen sfeer vanuit ons kantoor in Almere centrum, op 5 minuten lopen vanaf het station.

Functie eisen

- Creatief en een passie voor kleding
- Geen 9 tot 5 mentaliteit. We starten niet voor 10’en maar stoppen ook niet exact om 5.
- Representatief
- Sport minded
- Communicatief sterk
- Beschikbaar voor 4 dagen per week voor een periode van minimaal 3 maanden
- Kennis van en ervaring met Photoshop, Illustrator en Indesign is noodzakelijk

Wat wij bieden

Wij bieden jou een stageplaats in een ontspannende werkomgeving. Waarbij fun en prestatie samen gaan. Daarbij zitten we in de sportkleding en is het dus ook geen noodzaak om elke dag in pak of mantelpakje te gaan werken. Onze stagiaires krijgen ook veel vrijheid,zodat je jouw creatieve ei kwijt kan.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Landelijk (dus ook bij jou in de buurt)
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Landelijk | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | MBO | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.