Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage business development bij FinTech bedrijf in Den Haag

Lijkt het jou heel leuk om ervaring op te doen in de dynamische omgeving van een snel groeiend FinancialTech bedrijf in Den Haag? Binnen ons bedrijf zijn wij constant met groei bezig, hierdoor bieden wij de ideale leerschool voor iedere student of aankomend ondernemer.

Beschrijving

Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen ideen te testen en bij succes te implementeren. Daarnaast zul je actief zijn in de operations en ook hier een sleutelrol vervullen. Bij goede prestaties en inzet zul je zelfs de leiding krijgen over een team van werkstudenten en kan je leidinggevende capaciteiten ontwikkelen.

 

Zoals binnen iedere startup zijn de werkzaamheden zeer divers, deze dullen onder andere bestaan uit:

- Sales

- Communicatie

- Business Analyse & Development

- Account managent en klant ondersteuning

- Web development & content management

- Online marketing

 

Heb jij ervaring op één van deze gebieden of wil je die juist graag opdoen binnen de dynamische omgeving van een startup? Reageer dan snel

 

Over ons bedrijf:

Flinqer biedt een online financieel netwerk waarop leveranciers en afnemers betalingstermijnen heel eenvoudig kunnen afstemmen en facturen eerder kunnen betalen. Via het platform is tot nu toe ruim 105 miljoen euro eerder betaald en binnenkort lanceren wij een nieuw product waardoor nog meer facturen eerder betaald kunnen worden.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Landelijk | Stage management | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.