Helaas, deze vacature is niet actief.

Main Capital Partners zoekt Business Analist stagiaire in Den Haag

Wij bieden een WO student bedrijfskunde of economie een interessante meeloopstage binnen onze Private Equity organisatie. Binnen de stage kom je in contact met de verschillende facetten van het investeringsproces. Zo help je mee met het maken van marktanalyses, het maken van financiële analyses van potentiële investeringen en het zoeken naar potentiële investeringen.

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar een wo-student(e) bedrijfskunde of (bedrijfs) economie, die zich in het laatste jaar van zijn/haar studie bevindt. Verder zoeken wij iemand met de ambitie om zich verder te ontwikkelen die bovendien sterk commercieel ingesteld is en analytisch sterk is. Uitstekende beheersing van Engels en Nederlands in woord en geschrift is belangrijk. Duits is een plus. Het kunnen werken in teamverband is een vereiste. Tenslotte is een proactieve en ondernemende instelling van groot belang. 

Verantwoordelijkheden:

§  Het in teamverband werken aan investeringstrajecten. Veelal wordt gewerkt aan een project met een team bestaande uit een analist en een Investment Manager of Partner.

§  Het analyseren en inzichtelijk maken van (cijfermatige) informatie, het opzetten en analyseren van (financiële) modellen en informatie.

§  Het (mede) uitvoeren van marktanalyses

§  Het vervaardigen van PowerPoint (strategie)presentaties

§  Het assisteren bij een onderzoek naar de Nederlandse software markt.

 

§  Het assisteren van de analisten en Partners

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Universiteit
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Den Haag | Stage accountancy | Stage | Afstudeerstage | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.