Helaas, deze vacature is niet actief.

Topjob

Marketing en Inkoop stagiaires gezocht voor een jonge, dynamische retailorganisatie in Barendrecht

Om het jonge en enthousiaste team van Klein Retail Group , een snelgroeiende retailer in consumenten electronica met een drietal formules; Foto Klein, Camera.nl (winnaar Internet Fotovakzaak van het jaar Award) en TVaudio.nl te ondersteunen zijn wij voor het hoofdkantoor in Barendrecht per direct op zoek naar verschillende stagiaires voor onze afdelingen Marketing en Inkoop.

Beschrijving

Wij zijn o.a. op zoek naar:


Stagiair(e) SEO Copywriting

 

Als stagiair SEO Copywriting kom je in aanraking met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Je bent voornamelijk bezig met SEO verbeteringen, keywords research en het optimaliseren van bestaande teksten en het schrijven van wervelende productteksten.  De teksten schrijf je op basis van klantbehoeftes. Je weet deze behoeftes te vertalen naar dat wat de klant aanspreekt. Je combineert hier onze SEO strategie en de klantbehoeften. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om  teksten te schrijven  voor onze websites. Het spreekt voor zich dat taalkundig jou niets gemaakt kan worden.  Daarnaast zorg je ervoor dat alle content op de juiste manier in het systeem staat.


Stagiair(e) Marketing

Als stagiair marketing ga je de marketing manager ondersteunen bij mailings, briefings en het verzamelen en plaatsen van contents op de website. Daarnaast krijg je eigen projecten en verantwoordelijkheden zodat je zelf ook echt iets neer kan zetten en resultaat kunt boeken. Kortom: een afwisselende stage waarbij je echt onderdeel zult zijn van onze marketingafdeling.


Stagiair(e) Inkoop

Binnen deze stage zal je o.a. producten/assortimenten aanmaken, een inkoopplanning onderhouden, bestellingen maken en de bijbehorende facturen controleren. Tevens zal je een belangrijke rol spelen bij het automatiseren van de afdeling Inkoop waardoor er meer inzicht verkregen zal worden in real time informatie. Door deze automatisering wil Klein Retail Group beter inspelen op de markt, betere inkoopprijzen krijgen, een betere beschikbaarheid van producten bewerkstelligen en een betere commerciële positie verkrijgen.


Stagiair(e) Social Media

De stagiair Social Media beheert en bedenkt strategieën voor onze social media kanalen waaronder Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus, Youtube en LinkedIn.  Ook ga je de marketing manager ondersteunen bij mailings, briefings en het verzamelen en plaatsen van contents zoals filmpjes, foto’s en nieuwsbrieven op de websites. Naast deze werkzaamheden krijg je eigen projecten en verantwoordelijkheden zodat je zelf ook echt iets neer kan zetten en resultaat kunt boeken. 


Interesse?

Volg jij een HBO/WO opleiding en ben je op zoek naar een leuke, uitdagende stage binnen een jonge, dynamische retailorganisatie? Dan passen wij goed bij jou! Voor uitgebreide functie-omschrijvingen: kijk snel op onze website

Ben je op zoek naar een andere stageplaats? Ook open sollicitaties nemen wij uiteraard in behandeling!


 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Barendrecht
Dienstverbanden
Stage

Topjob | Landelijk | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.