Helaas, deze vacature is niet actief.

Haalbaarheidsonderzoek gericht op de Aziatische markt. in Rotterdam

Beschrijving

Yes, we are looking for you!

Op zoek naar een uitdagende en leerzame afstudeerstage in Rotterdam? Herken jij jezelf in ons profiel en wil je de uitdaging aangaan?

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een no-nonsens online reclamebureau, gevestigd in Rotterdam. Wij kenmerken ons door Hollandse nuchterheid en de ‘verder-kijken-dan-je-neus-lang-is mentaliteit’. Wij staan voor kwalitatief goede online oplossingen, die zorgen voor resultaat. De behoeften en wensen van onze klant staan daarbij centraal, maar we kijken ook juist naar de klanten van onze klant.

 

Wat verwachten we van jou?

Je bevindt je in de eindfase van een commerciële studie, gericht op Azië of hebt affiniteit met Azië. De opdracht vereist zelfstandigheid, eigen initiatief en doorzettingsvermogen.

 

Tijdens jouw afstudeeropdracht ga je haalbaarheidsonderzoek doen naar het betreden van de Aziatische markt als een online marketing bureau.

 

Wat mag je van ons verwachten?

We verwachten veel, maar bieden nog meer. Je afstudeerperiode is boeiend, gevarieerd en je werkomgeving is professioneel, jong en plezierig. Daarnaast zijn we met een klein team waardoor de lijnen kort zijn en je veel leert. Je vaste vergoeding kan je bovendien uitbreiden met een bonus.

 

Nieuwsgierig?

Herken jij jezelf in ons profiel voor een afstudeeronderzoek en wil je de uitdaging aangaan, wacht dan niet langer en stuur je motivatie en CV of neem een kijkje op onze website.

 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Afstudeerstage

Rotterdam | Stage management | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.