Helaas, deze vacature is niet actief.

(Marketing) Communicatie stagiair gezocht in Hillegom

Ben jij op zoek naar een uitdagende (marketing) communicatie stage waarbij je een actieve rol speelt in het bedrijf? Dan is een stage bij Shopmarkt zeker wat voor jou!

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar een (marketing) communicatie stagiair die actief onze marketingafdeling komt ondersteunen. Eerst even een korte introductie over Shopmarkt. Onze core-business is online fietsen verkopen. Dit doen we via verschillende websites waarvan FietsUniek.nl en Omafiets.nl de bekendste zijn. Hiernaast hebben wij nog 6 andere actieve online shops.

 

Werkzaamheden:

Je gaat je binnen Shopmarkt een actieve rol spelen op het gebied van marketing. De werkzaamheden variëren tot het schrijven van website teksten, managen van social media campagnes, het schrijven van blogs en het beheren van webshops. Ook ben je vrij om overige marketingactiviteiten op te zetten en uit te voeren.


Wij zoeken iemand die:

Wij zoeken iemand die creatief is, HBO denkniveau heeft, zelfstandig kan werken en initiatief neemt. Verder dien je de Nederlandse taal uitstekend te beheersen. Engels is een pre. Ook is affiniteit met e-commerce en fietsen een pre.  


Wij bieden:

Wij bieden een zeer leerzame stage binnen een jong, ambitieus en groeiend bedrijf waarin er veel ruimte is voor eigen initiatief. Stagevergoeding is mogelijk, in overleg. 

 

 

 

 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Hillegom
Dienstverbanden
Stage

Hillegom | Stage marketing en communicatie | Stage | MBO | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.