Helaas, deze vacature is niet actief.

Administratieve stage in het hart van de dynamische verzekeringsector

Beschrijving

Wil jij razendsnel kennis van verzekeringen opdoen? 

Deze leuke stage is de perfecte kennismaking met de pensioen- en verzekeringswereld. Je ontdekt in sneltreinvaart wat er allemaal bij een afdeling van de unit Verzekeringen komt kijken en hoe de processen offreren, accepteren, beheren en toekennen in elkaar zitten. Als stagiair werk je actief mee binnen het team Polisbeheer of Schadebeheer bij de Unit Verzekeringen. Samen met ongeveer 35 enthousiaste collega’s binnen de unit verzorg je wisselende administratieve taken die op het gebied van collectieve inkomensverzekeringen (gerelateerd aan verzuim en arbeidsongeschiktheid). Zodra jij je goed thuis voelt en de basis onder de knie hebt, word je bovendien uitgedaagd om klanten telefonisch en/of schriftelijk verder te helpen. Je vergroot je administratieve vaardigheden, oefent klantgesprekken en verdiept je begrip van verzekeringen. Leuk; de werksfeer is open, de administratieve systemen zijn modern en je werkt samen met mensen die je graag helpen om jezelf te ontwikkelen.
De stage begint per februari 2015 voor de duur van 6 maanden (minimaal 32 uur per week). 


Jij
• Studerende voor HBO FSM
• Nauwkeurig en hands-on mentaliteit
• Administratief talent, interesse in verzekeringen
• Leergierig, klantgericht, proactief

Wij
MN is één van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van Nederland. We combineren ruim 60 jaar ‘hands-on’ ervaring met een innovatieve visie op verduurzaming van het pensioen- en inkomensverzekeringsstelsel. Onze 1.200 medewerkers regisseren de inkomensvoorziening (pensioen en verzekeren) voor bijna 2 miljoen Nederlanders. Bovendien beheren we een vermogen van circa € 100 miljard. MN is zich bewust van de maatschappelijke relevantie van haar activiteiten en zet alles op alles om een positieve bijdrage te leveren aan de vitale financiële toekomst die mensen verdienen.
MN staat voor pure dienstverlening; wat je ziet is wat je krijgt. Onze medewerkers opereren met een gezonde dosis passie en willen prestaties neerzetten die opdrachtgevers echt verder helpen. Die gedrevenheid belonen we met prima arbeidvoorwaarden, inspirerende professionele en persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een open, uitnodigende werksfeer. Bovendien streven wij naar een optimale work/life balance. MN is sinds 2009 één van de CRF TOP werkgevers en winnaar van de European Pensions Awards.

Heb je interesse? Druk dan op de knop 'Solliciteer Direct'!


Danitscha Mahadew (070-31 60 841) kan je meer over deze stageplek vertellen.

Standplaats
Den Haag

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Delft, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Zoetermeer
Dienstverbanden
Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.