Helaas, deze vacature is niet actief.

Europcar zoekt een Stagiair(e) Marketing m/v in Den Haag

Voor deze meeloopstage zijn wij op zoek naar een Hbo-student die eventueel een onderzoek kan uitvoeren en praktijkervaring op wil doen in het marketing- en communicatievak. Je voert dagelijkse marketingactiviteiten uit, zoals ondersteuning bieden bij (online) marketingcampagnes, ontwerpen van marketingcommunicatiemiddelen zoals flyers en posters, social media, sponsoring, relatiemarketing en PR.

Beschrijving

Europcar Autoverhuur B.V. is een franchisenemer van Europcar International. Europcar is een snelgroeiend bedrijf met een zeer goede marktpositie en één van de grootste autoverhuurders in Nederland - in Europa de grootste. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag en Europcar heeft 30 stadskantoren in Nederland. Tevens is Europcar gevestigd op de Nederlandse luchthavens. Europcar verhuurt personen-, bestel- en vrachtauto’s aan consumenten en bedrijven online, via de vestigingen, de call center en in samenwerking met de reisbranche. Recentelijk heeft Europcar de World Travel Award en de Zoover Award gewonnen en Europcar is in het bezit van de 5-sterren kwalificatie van BOVAG. Dit is de hoogste waardering die BOVAG geeft aan een autoverhuurbedrijf.

 

Voor het hoofdkantoor binnen de afdeling Marketing zijn wij vanaf februari 2015 op zoek naar een: Stagiair(e) Marketing B.V.


Opdrachtomschrijving

Deze stage betreft een meewerkstage. Wij zijn op zoek naar een Hbo-student die eventueel een onderzoek kan gaan uitvoeren en praktijkervaring op wil doen in het marketing- en communicatievak. Tijdens het uitvoeren van je onderzoek voer je dagelijkse marketingactiviteiten uit, zoals het bieden van ondersteuning bij (online) marketingcampagnes, het ontwerpen van marketingcommunicatiemiddelen zoals flyers en posters, social media, sponsoring, relatiemarketing en PR.


Jouw profiel

  • 3de jaars Hbo-student (studierichting: Communicatie, Marketing, DTP);
  • Kennis van grafische programma's zoals Photoshop en/of Adobe Illustrator;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Communicatief, enthousiast, flexibel, zelfstandig en accuraat;
  • Eventueel kennis van SPSS of een ander statistisch analyseprogramma.

Europcar Autoverhuur is een dynamisch bedrijf met een prettige en informele bedrijfscultuur. Gedurende de stage zul je werkzaam zijn op het hoofdkantoor van Europcar te Den Haag. Je ontvangt tijdens de stageperiode maandelijks een stagevergoeding.


Interesse?

Kijk dan op onze site voor meer informatie en contactgegevens.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.